Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Allé 13, 1.
2000 Frederiksberg

Kompendium i Investering og Finansiering


Skrevet af Martin Willemoes Andersen
Thomas Sørensen

2. udgave 2004
ISBN: 87-90328-28-0
109 sider
Beskrivelse
Kompendiet er udarbejdet med henblik på at blive anvendt som hjælperedskab på HD-, HA-, Polit.- og Markedsføringsøkonomstudiet, Merkonom, AkademiMerkonom og Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning samt andre studier med et lignende pensum i investerings- og finansieringsteori.

Investering og finansiering er for mange studerende et nyt og omfangsrigt område, der kan virke svært. Lærebøgerne indeholder typisk en omfattende og detaljeret beskrivelse af teorien bag investering og finansiering og er i nogle tilfælde skrevet på et fremmedsprog. For den enkelte studerende kan det betyde, at det er svært at tilegne sig det nødvendige overblik og at omsætte teorien til praktiske beregninger.

Målet med dette kompendium er at give den studerende et overblik over de relevante hovedområder inden for investering og finansiering. Kompendiet er udarbejdet for at lette de studerendes brug af de finansielle formler ved hjælp af talbaserede regneeksempler samt brugen af to af markedets mest benyttede finansielle lommeregnere, Texas TI-83 Plus og Texas BAII Plus. Regne-eksemplerne samt brugen af de finansielle lommeregnere er anvendt på de mest relevante områder inden for investering og finansiering.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.