Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Allé 13, 1.
2000 Frederiksberg

Opgavesamling i Nationaløkonomi


Skrevet af Michael Andersen
1. udgave, 2001
ISBN: 87-90328-16-7
328 sider
Beskrivelse
Denne opgavesamling er udarbejdet med henblik på at skulle kunne anvendes som hjælperedskab til undervisningen i Nationaløkonomi (Samfundsøkonomi 2) på HD-, HA- og Polit.-studiet samt andre studier med tilsvarende pensum i Nationaløkonomi.

Opgavesamlingen indeholder opgaver med besvarelser til de mest gængse emneområder i Nationaløkonomi og kan anvendes i forbindelse med alle de normalt anvendte lærebøger.

Nationaløkonomi opfattes traditionelt som svært, fordi faget indeholder mange modeller og mange sammenhænge, som det er vigtigt at have styr på, og fordi undervisning og eksamen retter sig lige så meget mod at forstå økonomiske mekanismer som mod at give svar på konkrete spørgsmål. Derfor er en stor del af opgaverne i denne opgavesamling direkte rettet mod en gennemgang af modeller og begreber, ligesom besvarelserne er udarbejdet med henblik på at give en grundig forklaring af de økonomiske modeller og mekanismer. Opgavesamlingen kan ligeledes benyttes til repetition af pensum.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.