Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
Telefon Lukket


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Matematik for Økonomer


Skrevet af Chresten Koed
4. udgave 2017
ISBN: 9788793088160
73 sider
Beskrivelse

Kompendiet i Matematik for økonomer er udarbejdet med henblik på at blive anvendt som grundlæggende hjælperedskab til de økonomiske universitetsfag, hvor grundlæggende matematik er en forudsætning. Kompendiet er specielt brugbart til studerende på HD-, HA-, Cand. Merc.-, polit-, markedsføringsøkonomstudiet og akademiuddannelsen i finansiel rådgivning samt andre studier med grundlæggende matematik.

De bagerste dele indeholder hver en smagsprøve på et kapitel fra vores populære kompendier i Statistik (Dataanalyse), Erhvervsøkonomi (Managerial Economics / Microeconomics) og Makroøkonomi (Erhvervs- og Samfundsbeskrivelse). På ASPIRI.dk kan du læse mere om vores udvalg af økonomiske, juridiske og naturvidenskabelige opsummerende kompendier (se også listen nedenfor). Hvert kompendium giver en kort opsummering af det væsentligste i pensum inden for hvert fagområde på dansk.

Dette kompendium er udgivet af ASPIRI A/S, der er en kursus- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 300.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på HD, HA, cand. merc., jura, negot, finansøkonom, statskundskab, polit, gymnasiale og mange andre uddannelser.

Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.