Telefon: 8827 1787
Boghandel Åben
(lukker 15:00)
Telefon Åben
(lukker 14:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Om ASPIRI

ASPIRI A/S er et uafhængigt aktieselskab, der tilbyder professionel og faglig eksamenstræning til universitetsstuderende i form af kurser, videoer og bøger.

Siden 1993 har vi hjulpet over 340.000 studerende til et bedre eksamensresultat, og med over 140 undervisere og forfattere er vi stolte af at være Skandinaviens største og førende leverandør af professionel eksamenstræning.

ASPIRI A/S blev stiftet med det formål at hjælpe studerende med at klare sig bedre til eksamen. Det var, og er, et alternativ til, at studerende hyrer ældre studerende til at hjælpe dem med at forstå svært stof. Kurserne er således et supplement i forbindelse med eksamensforberedelsen og ikke et alternativ til undervisningen.

Dette formål har vi sidenhen levet op til ved at tilbyde eksamnesforberedelse i form af kurser, videoundervisning og bøger. Kurserne og videoerne tilrettelægges specifikt til hver enkelt eksamen og tager udgangspunkt i det pensum, der hører til faget, samt opgaver der er af samme type, omfang og faglige niveau som tidligere eksamensopgaver.

Kort sagt er det et spørgsmål om at give den studerende det nødvendige overblik over de typer af eksamensopgaver, der kan blive stillet til eksamen, samtidig med, at kurset giver en væsentlig opgaveløsningsrutine.