Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Statistik - Pensum på dansk


Skrevet af Thomas Roikjær
3. udgave, 2017
ISBN: 9788793088191
249 sider
Beskrivelse

Dette kompendium er udarbejdet med henblik på at skulle kunne anvendes som hjælperedskab på HD-, HA-, Polit.- og andre økonomiske studier, samt andre studier med tilsvarende pensum i statistik.

Faget statistik står for mange studerende som et uoverskueligt og svært relaterbart fagområde, som ofte bare skal "overstås". Årsagen er som regel, at de gængse lærebøger er meget omfattende og for nogle studier endda på fremmedsprog. Derved bliver det vanskeligt for den enkelte studerende dels at få det nødvendige overblik over de forskellige statistiske metoder, og dels at få indblik i hvorledes man skelner imellem disse.


Dette kompendium har til formål dels at give et kortfattet overblik over relevante hovedområder og de dertil hørende formler og forudsætninger og dels at give tips om hvorledes man vurderer, hvornår man anvender den ene eller den anden statistiske metode.

Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.