Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
Telefon Lukket


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Finansiering (Corporate Finance) - Pensum på dansk


Skrevet af Jonas Kofoed Larsen
2. udgave 2018
ISBN: 978-87-93088-21-4
332 sider
Beskrivelse
Dette kompendium har til formål at give dig den bedst mulige forudsætning for at klare dig godt til din eksamen i Finansiering/Corporate Finance. Dette opnås ved at kombinere teori med regneeksempler - præcis som til din eksamen.
 
Kompendiet er primært udarbejdet til studerende, der er i gang med at gennemføre faget Finansiering/Corporate Finance på en videregående uddannelse. Kompendiet er således skræddersyet til studerende, der læser én af HA-uddannelserne, HD, BSc, cand. merc. og andre studier med lignende pensum.
 
Kompendiet er et såkaldt "pensumkompendium" og ikke blot et opslagsværk. Derfor kan de studerende læse kompendiet som en pensumbog fra A til Z og rent faktisk forstå faget Finansiering/Corporate Finance.
 
For at gøre kompendiet ekstra anvendeligt til eksamen er der løbende opstillet teoretiske definitioner og opgaveløsningsmetoder, som du skal kunne til din eksamen.
 
Kompendiet er udgivet af ASPIRI A/S, der er en manuduktions- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 225.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på HD, Akademiuddannelsen, Cand. merc., HA, Finansøkonom, statskundskab, polit, jura, medicin og mange andre uddannelser.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.