Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Basal Farmakologi


Skrevet af Filip Søskov Davidovski
Casper Milde Khatib

2. udgave 2020
ISBN: 978-87-71730-39-7
186 sider
Beskrivelse
Dette kompendium har til formål at give den bachelorstuderende overblik over den basale farmakologi og fungerer som et fyldestgørende alternativ til de store lærebøger. Det gennemgår på en læsevenlig, struktureret og dybdegående måde alle de mest eksamensrelevante informationer, så den studerende er bedst muligt rustet til at gå til eksamen. 

I denne reviderede andenudgave er oversigtstabellerne over lægemidler blevet opdateret, så det stemmer overens med pensum til kurset, ligesom der er tilføjet nye figurer. 

Forfatterne har ved udarbejdelsen af kompendiet nøje overvejet opstillingen og formidlingen af de vigtigste aspekter, så de er lette at indlære og memorere, og derfor indeholder kapitlerne f.eks. tabeller med oversigter over virkningsmekanismer, indikationer og bivirkninger. Gode huskeregler, regneeksempler og multiple choice-spørgsmål er desuden integreret for at give den studerende de bedste muligheder for at tilegne sig stoffet. 

Forfatterne har i processen forsøgt at inkludere de vigtigste hovedpunkter fra tidligere eksamenssæt samt de små detaljer, der vil kunne sikre den studerende et større overskud under eksamenslæsningen og en bedre præstation til eksamen. 
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.