Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Farmaci I


Skrevet af Nick-Roo Malayeri
1. udgave 2021
ISBN: 9788771731064
156 sider
Beskrivelse

Dette kompendium fokuserer på de fundamentelle opgavetyper i Farmaci I – halvfaste og flydende formuleringer – på Københavns Universitet. Kompendiet beskriver kort processen fra ide til produkt og den nødvendige teori for de forskellige områder inden for Farmaci I. Kompendiet indeholder flere eksempler på opgaver og de forskellige variationer af samme opgaver, og er yderligere suppleret med et opslagsværk over de forskellige hjælpestoffer, der kan benyttes.

 

De berørte emner i dette kompendium indeholder blandt andet: de forskellige administrationsveje, ADME,biotilgængelighed, kinetik, opløselighed, permeabilitet, Lipinski’s Rule of 5, de forskellige typer af flydende og halvfaste formulering, samt Ph. Eur.-kravene.

 

Kompendiet afrundes med en række gode råd til eksamen. Det er skrevet for at skabe overblik over den afsluttende prøve medeksempler på eksamensopgaver, og er derfor en stor hjælp til den studerendebåde inden, op til og under eksamen.

 

Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.