Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Civilproces


Skrevet af Caroline Overgaard
2. udgave 2021
ISBN: 9788771731156
154 sider
Beskrivelse

Dette kompendium har til formål at skabe et overblik overpensum i faget Civilproces. Kompendiet kan også generelt anvendes af alle med interesse inden for fagområdet.

 

Kompendiet er udarbejdet ud fra bogen Den Civil Retspleje,5. udgave, 2020, af Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, Lasse Højlund Christensen og Clement Salung Petersen, der er pensum i Civilprocesfaget på både Københavns Universitet, Århus Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet.

 

I forhold til forrige udgave er kompendiet opdateret som følge af udgivelsen af 5. udgaven af den nævnte pensumbog, og ligeså opdateret med ændringer i retstilstanden.

 

Kompendiet kan anvendes i forbindelse med løsning af eksamens- og øvelsesopgaver, som supplerende læsning i løbet af semesteret og som opslagsværk ved eksamen. Det omfattende stikordsregister bidrager til denne anvendelighed.

 

Caroline Overgaard er advokat hos Gorrissen Federspiel og beskæftiger sig til hverdag med tvistløsning og retssager.

Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.