Telefon: 8827 1787
Boghandel Åben
(lukker 15:00)
Telefon Åben
(lukker 14:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi


Skrevet af Zaynab Ahmad Mouhammad
1. udgave 2021
ISBN: 9788771731095
314 sider
Beskrivelse

Centralnervesystemet anatomi og funktion er for mangestuderende to svære emner at stifte et godt og solidt kendskab til – specieltnår man skal lære det hele på kun få uger.


Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi ermålrettet undervisningen i centralnervesystemets anatomi og funktion påmedicin- og odontologistudiet, og har til formål at give et pædagogisk oglettilgængeligt indblik i begge fag. Studerende fra øvrige studier og semestre,der ønsker et overblik over centralnervesystemet anatomi og/eller funktion, kanogså med fordel anvende kompendiet.


Kompendiet er suppleret med en masse skræddersyede,farverige, let-genkaldelige illustrationer og huskeregler, med fokus på athjælpe den studerende så godt igennem eksamen som muligt. Kompendium iNeuroanatomi og Neurofysiologi er et supplement til de af universitetetudbudte lærebøger, men et uundværligt værktøj i faget.


Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.