Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
Telefon Lukket


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Hjertefysiologi


Skrevet af Muhammad Cetinkaya
1. Udgave 2021
ISBN: 978-87-7173-107-1
94 sider
Beskrivelse

Kompendium i Hjertefysiologi er primært tiltænkt lægestuderende, og har til formål at skabe overblik og give et grundlæggende kendskab til hjertets fysiologi samt få den studerende sikkert gennem eksamen i "Hjerte, kredsløb og lunger" på 4. semester på Københavns Universitet.  


Bogen er pensumdækkende og er velegnet som alternativ til de respektive detaljerede lærebøger samt som opslagsværk i forbindelse med eksamenslæsning.  

I bogen finder du beskrivende illustrationer, som kan hjælpe dig med at forstå stoffet samt en række eksempler på de hyppigste og vigtigste beregningsopgaver, som forekommer til eksamen. Indholdet er skrevet i et tilgængeligt og præcist sprog, og afspejler det niveau, der forventes til eksamen.

Foruden lægestuderende er bogen nyttig for sundhedsfagfolk, uddannede læger og andre med en interesse for hjertets fysiologi.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.