Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Matematik for Økonomer (In Danish and English)


Skrevet af Chresten Koed
5. udgave 2021
ISBN: 9788790328603
167 sider
Beskrivelse

Kompendiet i Matematik for økonomer er udarbejdet med henblik på at blive anvendt som grundlæggende hjælperedskab til de økonomiske universitetsfag, hvor grundlæggende matematik er en forudsætning. Kompendiet er specielt brugbart til studerende på HD-, HA-, Cand. Merc.-, polit-, markedsføringsøkonomstudiet og akademiuddannelsen i finansiel rådgivning samt andre studier med grundlæggende matematik.

De bagerste dele indeholder hver en smagsprøve på et kapitel fra vores populære kompendium  (Managerial Economics / Mikroøkonomi / Erhvervsøkonomi). På ASPIRI.dk kan du læse mere om vores udvalg af økonomiske, juridiske og naturvidenskabelige opsummerende kompendier (se også listen nedenfor). Hvert kompendium giver en kort opsummering af det væsentligste i pensum inden for hvert fagområde på dansk.

Kompendiet er udgivet af ASPIRI A/S, der er en manuduktions- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 300.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på HD, Akademiuddannelsen, cand. merc., HA, finansøkonom, statskundskab, polit., jura, gymnasiale og mange andre uddannelser. 

Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.