Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Bogføring og Årsafslutning


Skrevet af Sumit Sudan
3. udgave 2023
ISBN: 978-87-90328-69-6
94 sider
Beskrivelse
Dette kompendium er udarbejdet med henblik på at skulle kunne anvendes som et praktisk hjælperedskab på HA-, HD- og merkonom studiet og andre studier med tilsvarende pensum i basal regnskab/økonomistyring samt Erhvervsøkonomi. Derudover kan studerende på HHX ligeledes få stor gavn ved anvendelse af kompendiet i faget Erhvervsøkonomi. 

Endvidere kan kompendiet anvendes af bogholdere og andre økonomimedarbejdere i virksomheder i forbindelse med forskellige dagligdagssituationer. Kompendiet er ligeledes anvendeligt for nystartede revisorer. 

Området bogføring/årsafslutning kan for mange virke svært, idet visse af relationerne og sammenhængene i det dobbelt bogholderis system kan virke ulogiske.

Dette kompendium har derfor til formål at beskrive teknikken omkring bogføring og årsafslutning samt at give gode råd til, hvordan bogføring og årsafslutning kan systematiseres i praksis så vel som til eksamen herunder at skabe en forståelse for logikken bag det dobbelt bogholderis system. 

Kompendiet indeholder ligeledes et stort antal eksempler (over 40 eksempler) og kan derfor anvendes som opslagsværk ved bogføring af specifikke transaktioner. Afslutningsvis indeholder kompendiet et antal opgaver af forskellige sværhedsgrader, som kan anvendes til øvelse og træning. Kompendiet indeholder ligeledes løsninger til de stillede opgaver.

Kompendiet er udgivet af ASPIRI A/S, der er en kursus- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 450.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på uddannelsesretningerne HD, cand.merc., HA, finansøkonom, statskundskab, polit, jura, gymnasiale og mange andre uddannelser.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.