Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
Telefon Lukket


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Veterinær kemi og biokemi


Skrevet af Luca Francia Marchusen
1. udgave (2023)
ISBN: 978-87-7173-166-8
153 sider
Beskrivelse
Veterinær kemi og biokemi er et af de første større fag, man møder på veterinæruddannelsen, og det kan for mange være et uoverskueligt emne, der er svært at finde rundt i. Kompendium i Veterinær kemi og biokemi er et uddrag af de vigtigste og mest eksamensrelevante emner, mekanismer og processer destilleret og forklaret på en tilgængelig måde, målrettet nye veterinærstuderende samt andre sundhedsvidenskabsstuderende.

Kompendiet indeholder talrige illustrationer, trin-for-trin-gennemgange og meget mere, som hjælper den studerende gennem faget bedst muligt. Kompendiet er tiltænkt som et supplement til lærebøgerne, især i eksamenslæsningsperioden, og er opbygget efter fagets pensum.

Da Veterinær kemi og biokemi har ændret læringsform fra tidligere fokuseres primært på grundteorien. Kompendiet danner også en god forståelse for de senere fag på uddannelsen - specielt de første to semestre.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.