Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Formueret II


Skrevet af Sofie-Amalie Brandi
Kristian Klausen
Marcel Worm

1. udgave 2011
ISBN: 978-87-92678-14-0
275 sider
Beskrivelse
Kompendium i Formueret II er et overskuelig og letforståeligt kompendium udarbejdet som en hjælp til studerende både i undervisningen og til eksamen i faget. Kompendiet kan både bruges som opslagsværk og som suppelement til den øvrige læsning.

Kompendiet behandler obligationsretten og ejendomsretten samt kortfattet aftaleretten. Områderne anskueliggøres bl.a. ved hjælp af tekstopdeling og figurer, hvorved kompendiet skaber struktur og klarhed over retsområderne.

Kompendiet kan anvendes af studerende både ved Københavns Universitet og ved Århus Universitet, da det i kompendiet fremgår, hvor litteraturen ved Københavns Universitet og ved Århus Universitet adskiller sig fra hinanden.

Sofie-Amalie Gregaard Brandi er cand.jur. fra Københavns Universitet. Hun arbejder som advokatfuldmægtig hos Moalem Weitemeyer Bendtsen og i Københavns Retshjælp som frivillig sagsbehandler, ligesom hun siden 2010 har afholdt kurser i Formueret II for Aspiri A/S.

Kristian Klausen er cand.jur fra Københavns Universitet. Han arbejder som advokatfuldmægtig i M&A-afdelingen hos Accura Advokatpartnerselskab og har siden 2010 afholdt kurser i Formueret II for Aspiri A/S.

Marcel Worm er stud.jur. ved Københavns Universitet med afslutning medio 2011. Han har siden 2010 afholdt kurser i Formueret II for Aspiri A/S.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.