Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 10:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Obligationsret


Skrevet af Sofie-Amalie Brandi
Marcel Worm

1. udgave 2012
ISBN: 978-87-92678-28-7
156 sider
Beskrivelse
Kompendium i Obligationsret er et overskueligt og letforståeligt kompendium udarbejdet som en hjælp til studerende både i undervisning og til eksamen i faget. Kompendiet kan både bruges som opslagsværk og som supplement til den øvrige læsning.

Kompendiet behandler obligationsretten samt kortfattet aftaleretten. Områderne anskueliggøres bl.a. ved hjælp af tekstopdeling og figurer, hvorved kompendiet skaber struktur og klarhed over retsområderne.

Yderligere indeholder kompendiet et domsregister, der angiver problemstillingen behandlet i den konkrete dom samt et kort resumé af dommen. Domsregisteret kan således med fordel anvendes til løsning af eksamensopgaver, hvor den studerende vil understøtte sin argumentation med praksis.

Kompendiet kan anvendes af studerende både ved Københavns Universitet og ved Aarhus Universitet, da det i kompendiet fremgår, hvor litteratureen ved Københavns Universitet og ved Aarhus Universitet adskiller sig fra hinanden.

Sofie-Amalie Gregaard Brandi er cand.jur. fra Københavns Universitet. Hun arbejder som advokatfuldmægtig hos Moealem Weitemeyer Bendtsen og i Københavns Retshælp som frivillig sagsbehandler, ligesom hun siden 2010 har afholdt kurser i Formueret II for Aspiri A/S.

Marcel Worm er cand. jur. fra Københavns Universitet. Han arbejder som konsulent hos Dansk Magisterforening. Han har siden 2010 afholdt kurser i Formueret II og Arbejdsret for Aspiri A/S.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.