Telefon: 8827 1787
Boghandel Åben
(lukker 15:00)
Telefon Åben
(lukker 14:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Statistik med Excel, SAS JMP og SPSS


Skrevet af Niels Jørgensen
1. udgave 2013
ISBN: 978-87-93088-02-3
206 sider
Beskrivelse
Dettte kompendium er udarbejdet med henblik på, at skulle kunne anvendes som hjælperedskab på HD, HA, Polit.- og andre økonomiske studier, samt andre studier med tilsvarende pensum i Statistik.

Faget Statistik eller Dataanalyse står for mange studerende som et uoverskueligt og svært relaterbart fagområde, som ofte skal "overstås". Årsagen er som regel, at de gængse lærebøger er meget omfattende og for nogle studier endda på fremmedsprog. Derved bliver det vanskeligt for den enkelte studerende, delt at få det nødvendige overblik over de forskellige statistiske metoder, og dels at få indblik i hvorledes man skelner imellem disse.

Dette kompendium har til formål dels at give et kortfattet overblik over relevante hovedområder og de dertil hørende formler og forudsætninger og dels at give tips om hvorledes man vurderer, hvornår man anvender den ene eller anden metode.

Kompendiet er udgivet af Aspiri A/S, der er en manuduktions- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 225.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på HD, Akademiuddannelsen, cand. merc., HA, finansøkonom, statskundskab, polit., jura, gymnasiale og mange andre studerende.
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.