Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kompendium i Kriminologi


Skrevet af Koray Ufuktan
1. udgave 2014
ISBN: 978-87-92678-52-2
162 sider
Beskrivelse
Kompendium i Kriminologi henvender sig primært til jurastuderende, der skal til eksamen i faget Kriminologi. Kompendiet gennemgår nøje og pædagogisk de relevante tekster. De centrale pointer bliver beskrevet og forklaret, således at den studerende er bedre rustet til at læse teksterne og gå til eksamen.

Kompendiet søger på systematisk vis at gengive de vigtigste pointer fra pensum. Således vil alle teksterne være grundigt gennemgået samtidig med, at de vigtigste positioner og begreber forklares. Kompendiet forsøger at gengive teksterne i deres oprindelige form. Det er op til den enkelte elev at fortage en kristisk stillingtagen til teorierne, da dette ligger uden for kompendiets formål. 

Dette kompendium kan med fordel anvendes på andre fakulteter end det juridiske, hvor dele af det anvendte pensum er det samme. Kompendiet kan endvidere læses af alle med interesse for faget. 

Koray Ufuktan har en baggrund inden for jura og har i adskillige år beskæftiget sig med strafferet og kriminologi. 
Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.