Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
Telefon Lukket


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kvote 2 uniTEST på SDU

Til dig, som virkelig ønsker at øge dine chancer for at komme ind på drømmestudiet på Syddansk Universitet. Aspiris store kvote 2-kursuspakke, målrettet uniTEST, indeholder alt, hvad du har brug for, hvis du søger ind på SDU via kvote 2.


Jo tidligere du kommer i gang, jo større sandsynlighed har du for at komme ind på din drømmeuddannelse!

Kvote 2-kursuspakken til SDU uniTEST

Tryk KØB nedenfor for at sikre dig en plads:

15-timers kursusforløb

Effektivt kursus, der kommer i dybden med alle uniTEST-opgavetyper.

Kursusmateriale & bog

Omfattende kursusmateriale, som du kan downloade, og et fysisk eksemplar af vores kvote 2-bog.

Online testmodul

Test dig selv med over 300 "rigtige" uniTEST-lignende spørgsmål med løsning.

Svar på spørgsmål

Underviseren svarer hver dag på dine spørgsmål på vores kursusplatform "AspiriPlay".

Kursuspakken til SDUs uniTEST åbner 5. januar 2025!
Kurset og testmodulet opdateres til 2025-optaget med de nyeste opgavetyper fra uniTEST på SDU. Adgangen til det nye og opdaterede kursus- og testmodul åbner senest 5. januar 2025 og du har efter åbning fuld adgang til alt kursusmateriale samt alle video- og testmoduler til den store kvote 2-kursuspakke.

Det 15-timers kursusforløb - med en certificeret Aspiri-universitetsunderviser - er filmet i vores videostudie med professionel lyd og lys. Du kan se videoerne, når du vil, hvor du vil, og lige så mange gange du vil. Der er altså ikke tale om live-stream, zoom, teams m.m. Kurset og testmodulet opdateres til 2025-optaget med de nyeste opgavetyper fra uniTESTen på SDU.

RABAT! Hvis du også søger ind på KU, giver vi 1400 kr. i rabat på Den store online kvote 2-kursuspakke til både SDU og KU. Prøverne på KU og SDU er helt forskellige, og det er vores kurser derfor også. Prisen for begge kursuspakker bliver: 2495 + 2495 – 1000 = 3990 kr. Kontakt kundeservice på info@aspiri.dk, hvis du ønsker dette.

Adgang til personlig vejledning - gratis ved køb inden 31. december! Hvis du er i tvivl om det mindste i forbindelse med din optagelse via kvote 2, er du meget velkommen til at booke en personlig vejledning med en af vores kvote 2-fagvejledere. Du skal blot skrive en mail til kundeservice på info@aspiri.dk og oplyse, hvilke(t) universitetet(er), som du overvejer at søge optagelse på samt hvornår det ville passe dig at blive ringet op. Normalprisen er 500 kr. for en personlig vejledningssession (op til 1 time), men tilmelder du dig en af vores kvote 2-kursuspakker senest den 31. december, får du vejledningssessionen med gratis!

Dækker også interviewdelen af Kvote 2 forløbet! Ovenstående kursuspakke giver desuden en eksklusiv adgang (uden betaling) til vores workshop målrettet de efterfølgende interviews på SDU (for de relevante uddannelser)


Bemærk! Læs mere om kurset og uniTEST i kursusbeskrivelsen nedenfor.


Læs mere om kursuspakken og dens indhold ved at klikke nedenfor.Kursusbeskrivelse Dine medstuderende siger…
Det synes vores kursister om kvote 2-kurserne
Mød en kvote 2 ansøger
Maria (Medicin)
Anton (Farmaci) & Beatrice (Psykologi)
Nynne (Odontologi)
Adi og Lærke (Medicin)
Michelle (Molekylær Biomedicin)
Helena (Jura) og Olivia (Vet. Med.)
Maja (Psykologi)
Oliver (Molekylær B.) og Joachim (Odont.)