Telefon: 8827 1787
Boghandel Åben
(lukker 17:15)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kvote 2 uniTEST på AU

Til dig, som virkelig ønsker at øge dine chancer for at komme ind på drømmestudiet på Aarhus Universitet. Aspiris store kvote 2-kursuspakke, målrettet uniTEST, indeholder alt, hvad du har brug for, hvis du søger ind på AU på kvote 2.


Kampagne forlænget - Spar 200kr ved køb senest 15. marts 2024!
Køber du kurset nu, sparer du 200kr ift. normalprisen på 2695,- Jo tidligere du kommer i gang, jo større sandsynlighed har du for at komme ind på din drømmeuddannelse!

Kvote 2-kursuspakken til AU uniTEST

Tryk KØB nedenfor for at sikre dig en plads:

15 timers kursusforløb

Effektivt kursus, der kommer i dybden med alle uniTEST-opgavetyper.

Kursusmateriale & bog

Omfattende kursusmateriale, som du kan downloade, og et fysisk eksemplar af vores kvote 2-bog.

Online testmodul

Test dig selv med over 300 "rigtige" uniTEST-lignende spørgsmål med løsning.

Svar på spørgsmål

Underviseren svarer hver dag på dine spørgsmål på vores kursusplatform "AspiriPlay".

Kurset er åbent - fordel ved tidlig tilmelding! Da kurset er åbent, får du fuld adgang til alt indhold, så snart du tilmelder dig. At komme i gang med forberedelsen i god tid giver dig en væsentlig fordel.

Det 15-timers kursusforløb - med en certificeret Aspiri-universitetsunderviser - er filmet i vores videostudie med professionel lyd og lys. Du kan se videoerne, når du vil, hvor du vil, og lige så mange gange du vil. Der er altså ikke tale om live-stream, zoom, teams m.m. Kurset og testmodulet er lige nu ved at blive opdateret til 2024-optaget med de nyeste opgavetyper fra uniTEST´en, der blev afholdt på AU i sommeren 2023. 

RABAT! Hvis du også søger ind på KU, giver vi 1000 kr. i rabat på Den store online kvote 2-kursuspakke til både AU og KU. Prøverne på KU og AU er helt forskellige, og det er vores kurser derfor også. Prisen for begge kursuspakker (fratrukket early bird rabat) bliver: 2495 + 2495 – 1000 = 3990 kr. Kontakt kundeservice på info@aspiri.dk, hvis du ønsker dette.


Bemærk! Læs mere om kurset og uniTEST i kursusbeskrivelsen nedenfor.


Læs mere om kursuspakken og dens indhold ved at klikke nedenfor.Kursusbeskrivelse Dine medstuderende siger…
Det synes vores kursister om kvote 2-kurserne

15. apr. 2021

Lærke Møller

Der er gode beskrivende videoer af hvordan man løser opgaverne

”Jeg har taget et kvote 2 kursus til SDU Uni-testen på Aspiri. Dette har været en god oplevelse. Jeg har fået læring inden for de basale grundregler i matematik, som man måske lige har brug for at få opfrisket, og derudover der massere af opgaver i Kvantitativ tænkning, Kritisk tænkning og sproglig forståelse, så man kan træne til Uni-testen. Min oplevelse af kurset har været god. . Der er gode beskrivende videoer af hvordan man løser opgaverne Det jeg synes godt kunne være bedre er, at man godt kunne have længere tid til at træne kurset i.”

25. maj. 2021

Emilie

Kan varmt anbefales

"Jeg har taget Aspiris kvote 2 kursus, og det var en stor hjælp, at få et godt indblik i KUs optagelsesprøve. Øvespørgsmålene var meget lig dem i prøven, hvilket gjorde at jeg ikke være særlig nervøs til selve prøven, og jeg kom videre til interview i en af mine drømmestudier! Kan varmt anbefales."

27. maj. 2021

Joachim Madsen

Yderst professionelle og hjælpsomme undervisere

”Yderst professionelle og hjælpsomme undervisere. Man får gennemgået præcist de emner, som bliver taget op til selve prøven, på en simpel og let forståelig måde.

13. apr. 2021

Maja

Jeg kan klart anbefale andre at tage kurset

”Jeg har taget kvote 2 kursus hos Aspiri. Jeg kan klart anbefale andre at tage kurset, da det virkelig har givet mig mange gode redskaber i forhold til prøveformatet og de opgaver man kan komme igennem. På kurset har jeg tilegnet mig en masse matematiske færdigheder og læseteknikker, som er afgørende til kvote-2 prøverne :-).”

10. jun. 2022

Cecilie Emilie Andersen

Jeg har tydeligt forbedret mig i testen

”Jeg har været rigtig glad for kvote 2 kurset til SDU. Det er nemt at bruge, og det giver et godt overblik hvad der kræves i testen. Selvom jeg har prøvet unitesten før, fik jeg alligevel nye og brugbare informationer. Jeg har tydeligt forbedret mig i testen.”

17. maj. 2022

Aida Hebib

Materialet hjalp mig med at bestå min prøve

”Havde en super god oplevelse ved kurset og materialet hjalp mig med at bestå min prøve. Jeg havde et kvote 2 forberedende kursus målrettet KU. Underviseren var hurtig til at svare på ens spørgsmål og opgaverne var meget lig det, man møder til den rigtige prøve.

23. jul. 2023

Andreas Birn

Klar til UNItest?

Hvis du har et ønske om en universitetsuddanelse, via kvote 2, skal du gennem en UNItest, en tværfaglig prøve der testet kritisk tænkning, sprogforstelse og kvantitative færdigheder. Hvis du vil være bedst muligt stillet skal du forberede dig og her kommer ASPIRI ind i billedet og hjælper med at gennemgå emner der forbedreder dig på testen. De har også et test program så du kan prøve kræfter med en ligene test. Det er anbefalelsesværdigt at gøre brug at ASPIRI A/S

25. aug. 2023

Josephine Wennerstrøm

God måde at komme i gang med læsningen

God måde at komme i gang med at læse til kvote 2 optagelses prøverne, samt en masse gode opgaver og video gennemgang af de forskellige opgaver.

27. jul. 2023

Stephanie

God oplevelse

Læreren var aktiv i chatten, der blev svaret på spørgsmål undervejs og forklaringerne fra videoerne var håndgribelige.

17. jul. 2023

Emilia Thulin

Jeg kan virkelig anbefale Aspiri

Jeg kan virkelig anbefale Aspiri til enhver som skal tage sin kvote 2 prøve! Det er meget brugervenligt, nemt at finde rundt i og har en tydelig plan på hvordan du bedst forbereder dig. Der er både praktisk information, tips, videoer, øvelser og prøver. Jeg er ikke i tvivl om at Aspiri har hjulpet mig til en højere score.

13. jul. 2023

Ida Melvej Larsen

Relevant og nyttigt kvote-2 kursus

Jeg valgte ASPIRI, da de havde et bredt udvalg af kurser. Jeg valgte et kvote-2 kursus hos ASPIRI, for at blive klædt bedre på til kvote-2 optagelsesprøven på SDU. Gennem kurset kom jeg igennem mange nyttige læringsvideoer og tests, som lignede meget af det, som var til optagelsesprøven. Dog var der rigtig mange læringsvideoer og tests (kun positivt), så jeg ved nu eventuelt til en anden gang, hvilket område jeg præcis skal dykke ned i.

08. jul. 2023

Rawan

Rigtig god kvote 2 prøve kursus hos Aspiri

Jeg har taget kvote-2-prøvens kursus hos Aspiri i år 2023, og er positivt overrasket over hvor godt det har været. For det første så var underviseren vildt god til at forklare indholdet overskueligt og konkret. kursets opbygning var virkelig velordnet og klart. Man fik massere af tips til hvordan man skulle gennemføre kvote-2-prøven, og oveni det fik man også en bog der handler om kvote-2-prøven, som indeholder alt fra selve kvote-2-prøven til kvote-2-interview og også motiveret ansøgning. De forrige gange jeg har været op til en kvote-2-prøve var det en udfordring for mig at forberede mig til prøven. Men med aspiris kursus for kvote-2-prøven var alt gjort overskueligt, og det eneste der skulle gøres var at komme i gang med kurset. Opgavetyperne i kurset minder en del om dem man får til selve kvote-2-prøven (jeg kan ikke med garanti sige at de har samme sværhedsgrad, selvom jeg ikke syntes der var meget forskel), men man får alligevel rigtig meget ud af kurset. Kan kun anbefale herfra.

07. jul. 2023

Frederik KJ

Godt kvote 2-kursus

Jeg tog et kvote 2-kursus hos dem og det fungerede rigtigt godt. Undervisning samt øvelserne var rigtigt gode til at forberede sig til kvote 2 prøven.

07. jul. 2023

Emma Kathrine Rosenløv-Løytved

Super godt kursus

Super godt kursus til dig, der søger kvote 2! Kvote 2 kurset jeg tog hos Aspiri har været et super klogt valg i forbindelse med kvote 2 prøven. Undervisningen tager udgangspunkt i alt det man kan møde i kvote 2 prøven. Derudover kan man få tilsendt en bog med en masse brugbar info. Jeg købte kurset til både KU (kvote 2 prøven) og til SDU/AU (uniTEST) og har fungeret rigtig godt, da det er to forskellige test. Havde jeg ikke brugt Aspiri til begge test havde jeg været helt lost til prøverne, da den er lavet til, at man skal fejle og ikke komme igennem for at sortere kommende studerende fra. Kæmpe anbefaling herfra.

16. jun. 2023

Anonym

Det var alle pengene værd

Det var alle pengene værd, man fik en god forståelse for hvad kvote 2 gik ud på og hvordan man bedst løser opgaverne.

14. jun. 2023

Laura Teje Barfoes Thaysen

Aspiri hjælper virkelig meget

Jeg tog et kvote 2 kursus fordi jeg gerne ville søge ind på psykologi studiet, og jeg har kun fået positive oplevelser. Jeg fik en masse materiale af både video-forklaringer og opgaver man kunne øve sig på, samt en “simulations test”. Jeg kom igennem prøven på KU, hvor jeg kun manglede et point for at gå videre. Det er uden tvivl på grund af Aspiri at jeg kom så langt og jeg har selvfølgelig tænk mig at prøve kvote 2 testen igen næste år!

14. jun. 2023

Nikola Czwonkowska

Kæmpe anbefaling til kvote 2-kursus

Jeg har taget et kvote 2-kursus hos Aspiri, og det var en kæmpe hjælp til selve kvote 2 prøven. Spørgsmålene i kurset lignede meget dem der var til prøven. Kæmpe anbefaling herfra! :-)

12. jun. 2023

Rebecca Dimitrijevic

Kvote 2-kursus

Kurset hos Aspiri, har været super godt, de var gode til at skabe et godt overblik hele vejen igennem. Sværhedensgraden passede gennemgående. Kan kun anbefale dette kursus!

08. jun. 2023

Chris

Kvote-2 forberedelse

Jeg tog Kvote-2 forberedende pakke og denne kom rigtig godt rundt om de forskellige kategorier som man skal igennem til prøven på KU. Prøve prøverne som Aspiri har, kan måske godt optimeres lidt, da der kan opstå nogle ting som ikke er super godt sat op. Det er dog ikke noget som gør det til en dårlig oplevelse overhoved og det hjalp helt sikkert mig igennem prøven. Derfor får de 4 stjerner her fra.

08. jun. 2023

Anne Maria Kristensen

Aspiri er bare professionelle!

Aspiri er professionelle både i deres kontakt, undervisning og materialer. Jeg tog kvote 2 forløbet til psykologi, og det gav en langt større sikkerhed og genkendelighed til selve kvote 2 prøven på både KU og SDU, end året før, hvor jeg ikke havde deltaget hos Aspiri.

07. jun. 2023

Anonym

Kvote 2 kursus til KU

Jeg havde en virkelig god oplevelse med mit kvote 2 kursus fra Aspiri, da det gav mig meget mere tryghed og overskud da jeg sad til den rigtige prøve. Der var god gennemgang af de forskellige opgavetyper og mange gode tips fra Uswa

03. jun. 2023

Andrea Bjerre

Super god oplevelse

Gode videoer!

03. jun. 2023

Josephine Kongsgaard

Godt kursus med god energi

Godt kursus med go energi fra underviser og godt materiale

03. jun. 2023

Helena

Super godt og brugbart

Super godt og brugbart

03. jun. 2023

Anonym

Gode undervisere

Gode undervisere

03. jun. 2023

Benjamin

Super god undervisning

Super god undervisning

03. jun. 2023

Emil Baungaard

Skide godt

Skide godt, god forståelse

12. jun. 2023

Frederik Selde Wright

Lærerigt kursus

Lærerigt kursus, alt I alt en god oplevelse

01. jun. 2023

Hejn B

Kursus til kvote 2 uni-test

Jeg havde en super god oplevelse med kurset i min forberedelse til uni-testen til de naturvidenskabelige uddannelser. Der var en super god formidling af alt indholdet, som eventuelt kunne dukke op til den endelige prøve.

26. maj. 2023

Khadija Faqiri

Virkelig godt kursus

Virkelig godt kursus. Det hjælper rigtig meget. Anbefaler det stærkt!

26. maj. 2023

Bayar Omer

Pengene værd

Pengene værd

14. jan. 2023

Julie Andersen

Gode forklaringer og gode videoer

Gode forklaringer og gode videoer

14. jan. 2023

Turið Róðinsdóttir Biskopstø

God oplevelse

Jeg har kun haft gode oplevelser med Aspiri :)

14. jan. 2023

Anna

God undervisning!

God undervisning, let tilgængelig website og god service :) Tak for hjælpen!

14. jan. 2023

Theis Juul Hansen

Jeg har været tilfreds med min oplevelse

Jeg har været tilfreds med min oplevelse

14. jan. 2023

Erik Plesner

Dejligt med et tilgængeligt system

Dejligt med et tilgængeligt system

14. jan. 2023

Henriette Hansen

Pengene er godt givet ud!

Jeg har været enormt tilfreds med mit kursusforløb ved aspiri. Kæmpe hjælp!

14. jan. 2023

Maja Vesterby

Super godt

Super godt! Kan varmt anbefales :)

28. dec. 2022

Malou

Super dygtige og kompetente undervisere

Super dygtige og kompetente undervisere der giver overblik og er gode til at formidle deres stof på en “let” modtagelig måde

28. dec. 2022

Noah Roed

Alle pengene værd

Det fungerer rigtig godt og underviserne er gode til at formidlede. Alle pengene værd!

28. dec. 2022

Virginia Byrne

Dejligste oplevelse med Aspiri!

Dejligste oplevelse med Aspiri!

12. dec. 2022

Bennit Niyonkinzo

Jeg tog kvote 2-kursus hos Aspiri

Jeg tog kvote 2-kursus hos Aspiri i forlængelse af, at jeg færdiggjorde mine supleringsfag. Det var deres mange års erfaring, at de har tilpasset sig som kravene i kvote 2 har skiftet, især optagelserne på KU, der gjorde at valget blev Aspiri. Det er FEDT! Deres kurser var gennemarbejdet, der var en rødtråd fra start til slut, og følte at det var hele investeringen værd. Grunden til, at de ikke får 5-stjerner er meget subjektiv, jeg ville blot ønske at have haft adgang til kurserne tidligere.

18. jul. 2022

Laura Rosengren

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling, Kom ind på min drømmeuddannelse pga. hjælp fra Aspiri. Klart pengene værd

20. jun. 2022

Camilla

Kvote-2 kursus

Et godt kursus, hvor der bliver gennemgået mange relevante emner, og opgaver som er målrettet prøven.

14. jun. 2022

Camilla E

Kvote 2-kursus hos Aspiri

Jeg tog et kvote 2-kursus hos Aspiri, som jeg har været meget tilfreds med. Jeg har fået gode tips til prøverne og genopfrisket indholdets udfordringer.

07. jun. 2022

Emilia Borchashvili

Kvote 2 kursus

Jeg havde købt kursus til forberedelse af kvote 2 prøve samt interview. Man bliver klædt godt på til prøven. Desuden kunne man også stille spørgsmål til underviseren, hvilket var rart. Kan klart anbefales:)

07. jun. 2022

Catharina

Kvote 2 kursus

Super fint kursus til forberedelse af kvote 2 prøve samt interview. Kan godt anbefales!

29. maj. 2022

Fatima Tourjouman

Godt kursus

Godt kursus med meget materiale og motiverende underviser.

18. maj. 2022

Amalie Kristine Rønje Johansson

kvote 2 kursus hos Aspiri

Jeg har deltaget i kvote to kurset hos Aspiri. Det har givet mig et indblik i hvad, og hvordan kvote to prøven forløber og er bygget op, hvilket har givet mig et indblik i, hvad jeg kan forvente mig til prøven. Dette har tilligemed været en god hjælp og har gjort mig mere klar til prøven.

17. maj. 2022

Caroline La Cour

Super forløb og god service

Jeg havde super god erfaring med dette kursusforløb hos Aspiri! De er super hjælpsomme hvis man har behov for hjælp ift hvordan hele deres online system fungerer og selve det faglige indhold er helt i top så man føler sig godt rustet til Unitest/kvote 2 prøverne! Kan varmt anbefales!

05. jan. 2022

Sarah Kejser Nielsen

Gode forklaringer som er dybdegående

Gode forklaringer som er dybdegående

03. jan. 2022

Julie

Super fedt kursus

Gode og nyttige videoer

03. jan. 2022

Anna

Enormt godt kursus

Enormt godt kursus! Meget brugbart og pædagoisk, vil helt klart anbefale det til andre.

01. jan. 2022

Tobias

Klar anbefaling

Klar anbefaling!!

29. dec. 2021

Jacob Studie

Fantastiske og brugbare videoer

Fantastiske og brugbare videoer på AspiriPlay. Virkelig lærerige!

29. dec. 2021

Emma

Meget gennemført materiale

Meget gennemført materiale, kan klart anbefales!

29. dec. 2021

Anna Bodskov

Jeg synes rigtig godt om Aspiri

Jeg synes rigtig godt om Aspiri. Har selv hjulpet mig rigtig meget!

29. dec. 2021

Magnus Madsen

110% pengene værd

110% pengene værd

29. dec. 2021

Johan Vendelbo Nielsen

Virkelig professionelle!!

Virkelig professionelle!!

11. dec. 2021

Oliver Bach

Nice koncept

Nice koncept

23. sep. 2021

Yildiz Jajovski

Virkelig brugbart kursus

Jeg tog kvote 2-forberende adgangskursus i foråret 2021. Jeg lærte rigtig meget under kurset og bruger stadig en del af de færdigheder og huskeregler som jeg fik lært under dette kursus. God og pædagogisk gennemgang af materialet - fremragede underviser. Fem store stjerner her fra.

23. sep. 2021

Yildiz Jajovski

Virkelig brugbart kursus

Jeg tog kvote 2-forberende adgangskursus i foråret 2021. Jeg lærte rigtig meget under kurset og bruger stadig en del af de færdigheder og huskeregler som jeg fik lært under dette kursus. God og pædagogisk gennemgang af materialet - fremragede underviser. Fem store stjerner her fra.

23. sep. 2021

Yildiz Jajovski

Virkelig brugbart kursus

Jeg tog kvote 2-forberende adgangskursus i foråret 2021. Jeg lærte rigtig meget under kurset og bruger stadig en del af de færdigheder og huskeregler som jeg fik lært under dette kursus. God og pædagogisk gennemgang af materialet - fremragede underviser. Fem store stjerner her fra.

16. aug. 2021

Sarah Lykke Jørgensen

Aspiri var en stor hjælp

Aspiri var en stor hjælp. Det var nemt at tilgå, videoerne var lette at forstå, og der var en masse prøver man kunne øve sig på. For mig gav det meget mening at følge kurset, idet jeg kunne forberede mig på, hvad kvote-to prøven omhandlede. Der kunne godt laves forbedringer i forhold til kvaliteten af testmateriale, af og til kom der spørgsmål, som var tvetydig, og hvor svarmulighederne ikke helt stemte overens med det korrekte svar.

24. jun. 2021

Younes Benaddi

Aspiris kvote-2 kursus var et meget brugbart kursus

Aspiris kvote-2 kursus var et meget brugbart kursus for den som havde brug for et pust i hukommelsen til eksempelvis de matematiske krav der kan være ved at skulle søge ind på en udannelse. Kurset indeholdt meget let forstående videoer og gennemgående videoer. Kan klart anbefales.

12. jun. 2021

Mads Jensen

Har brugt Aspiri af flere omgange

Har brugt Aspiri af flere omgange, både til kvote 2 optagelse, men også til enkeltekurser på tidligere uddannelse, og har kun være positivt overrasket hvergang.

04. jun. 2021

Hannah Kahalani

Godt og givende kursus

Godt og givende kursus, der forbereder en godt på, i dette tilfælde, kvote 2-prøven til universitets-optagelsen! Med både videoer og øve-opgaver der gennemgår opgaverne man støder på i prøven!

05. jun. 2021

Laura Carstensen

Aspiri kvote 2 kursus

Jeg har i forbindelse med min kvote 2 ansøgning til henholdsvis KU og SDU, deltaget i Aspiris kvote 2 kurser for disse uddannelsessteder. Jeg valgte derfor en samlet pakke, da prøverne er forskellige for de to steder. Kurserne hjalp mig en del, da jeg efter 1,5 sabbatår fik opfrisket matematikken, min læsehastighed og forståelse og generelt om, hvordan prøverne er opbygget. Kurset hjalp mig bl.a. også videre til KU’s skriftlige interview, hvor man herefter kunne deltage i et online kursus med en masse gode råd og hjælpemidler. Alt i alt en rigtig god oplevelse af kurserne.

03. jun. 2021

Tuha Adel

Kvote 2-kursus

Rigtig god underviser der giver et godt overblik. Gode og relevante opgaver. Helt klart pengene værd.

31. maj. 2021

Ellen Vestergaard

Jeg benyttede Aspiri I forbindelse med…

Jeg benyttede Aspiri i forbindelse med min kvote 2 ansøgning til Københavns Universitet. Det var en super god underviser og jeg blev sat godt ind i de forskellige kategorier. Det kan kraftigt anbefales!

28. maj. 2021

Daniela

Fantastiske kurser!

Aspiri har hjulpet mig med at føle mig selvsikker til min Unitest. Jeg har taget Kvote 2 kursuspakke - optagelse på SDU. De havde lært mig hvordan jeg kan øge min læsehastighed og jeg havde masser af godt materiale og en masse forskellige opgaver som jeg kunne øve mig for at føle mig så forberedt som muligt.

27. maj. 2021

Louise Andie Pedersen

Kvote 2

Jeg brugte deres kvote 2 aspiri kursus. Det var en rigtig god underviser, og jeg blev forberedt godt på opgaverne.

27. maj. 2021

Farhat

Rigtig god undervisning fra en dygtig underviser

Rigtig god undervisning fra en dygtig underviser! Fik købt kvote 2 kurset hvor man skal op til en unitest, og ved hjælp af undervisningen følte jeg mig klar til testen. Kan klart anbefales!

26. maj. 2021

Peter Larsen

Jeg benyttede Aspiri i forbindelse med min kvote 2 ansøgning

Jeg benyttede Aspiri i forbindelse med min kvote 2 ansøgning til Københavns Universitet. Det udleverede materiale er brugbart til de opgaver man møder til KU's prøver, og der er god mulighed for undervisningsvideoer og træningsopgaver.

26. maj. 2021

Helena

Aspiri kvote 2-kursus

Jeg har gjort brug at Aspiri kvote 2-kursus ifm. optag på jurastudiet på KU. Jeg oplevede at kursusset indeholdte materiale og spørgsmål lignende dem som KU’s kvote 2 prøve indeholdte. Jeg var derfor velforberedt til prøven og fik et resultat, der førte mig videre til de skriftlige interviews. Trods kursussets omkostninger, kan jeg varmt anbefale at gøre brug af det, da kursusset klæder dig på til KU’s prøve.

25. maj. 2021

Anonym

Jeg tog et kvote-2 kursus hos Aspiri

Jeg tog et kvote-2 kursus hos Aspiri for at blive bedre udrustet til prøven på KU. Kurset er grundigt og konstrueret således at kursisten får en masse værktøjer til, hvordan kvote-2 prøven kan takles.

25. maj. 2021

Emilie Danielsen

Varmeste anbefaling

Aspiris kvote 2-kursus har forberedt mig meget præcist og målrettet på de opgaver, jeg mødte i kvote 2-prøven. Det gav en enorm ro i maven, da jeg kunne genkende opgavetyperne og indså, hvor godt forberedt jeg egentlig var. Det kan varmt anbefales.

25. maj. 2021

Oliver Frederiksen

God oplevelse

God oplevelse. Aspiri er rigtige gode til det de gør, jeg deltog i kvote 2-kurset og jeg har intet andet en positive ting at sige. Til selve prøven fik jeg en masse forberedende materiale og undervisning og uden det ville jeg aldrig have gået videre til kvote 2-interviewet. Jeg er blevet tilbudt et interview hos den mest kompettetive uddannelse på KU molekylær biomedicin med en adgangskoeficient på 11,0, aspiri har hjulpet mig med at være en af de 50 bedste ud af 500 ansøgere til 7 pladser. De kan varmt anbefales herfra.

25. maj. 2021

Hannah

Kvote 2 på KU

Jeg kan klart anbefale Aspiris kvote 2 forberedende kursus! Jeg klarede selv optagelsesprøven til medicin på KU og følte mig på grund af kurset hos Aspiri meget bedre klædt på til det. Man får både en rigtig god fornemmelse af hvad optagelsesprøven indeholder så man er forberedt på det, samtidig med at man får en masse gode værktøjer til alle opgavetyperne i prøven. Varme anbefalinger herfra :)

21. maj. 2021

Olivia Jensen

Enormt god hjælp!

Jeg tog aspiris kvote 2 kursus, inden KU´s optagelsesprøve i kvote 2. Udover at jeg til prøven havde en meget større selvtillid og ro på baggrund af at jeg nogenlunde vidste hvad jeg gik ind til, gav kurset mig også en masse teknikker i alle kategorierne som jeg kunne bruge. Især i matematik og den logisk-tænkende del hvor jeg følte at det var svært at vide hvad man skulle forberede og ikke mindst hvordan. Aspiris kursus er helt sikkert det der har gjort at jeg er gået videre, så ingen tvivl om at det kan anbefales:)

17. maj. 2021

Maryam Hashmi

Super fedt kursus!

Super fedt kursus!! Uswa er vild dygtig

17. maj. 2021

Josephine Langer

Begejstret for kursus til kvote 2 prøve

Jeg har taget et kvote-2 kursus via Aspiri for at komme ind på psykologi i København og Odense. Jeg har været meget glad for det og blev klædt rigtig godt på til prøverne. Jeg vil klart anbefale at tage kurserne, hvis man er nervøs for KU eller SDU's kvote-2 prøve.

15. maj. 2021

Maja Christine

Hjemmesiden har hjulpet enormt meget

Hjemmesiden har hjulpet enormt meget med at skabe en tryghed inden prøverne. Jeg har følt mere tryg fordi jeg havde en kendskab til opgave typerne grundet aspri

13. maj. 2021

Amanda Pooja Uldall Bodholdt

Jeg fik hjælp til optagelsesprøven

Jeg fik hjælp til optagelsesprøven til kvote 2 på KU gennem aspiri og kan samt vil varmt anbefale dem videre. Hjælpepakken er bestemt pengene værd da jeg følte mig mere forberedt til prøven med aspiris hjælp.

10. maj. 2021

Mohamad

En god oplevelse

Jeg synes personligt, at det var en rigtige god oplevelse Aspiri, især for der ikke var mange eksempler på de type opgaver der kom med i kvote 2 prøven, så det at man kunne danne sig et overblik og teste sig selv før man kom op var rigtig fedt.

06. maj. 2021

Cecilie Emilie Andersen

kvote 2-kursus

Med Aspiri følte jeg mig velforberedt til min kvote 2-prøve. Kurset gav mig bl.a. forskellige teknikker tilegnet kategorierne, som jeg fik stor gavn af. Jeg kan derfor anbefale Aspiri til andre kvote 2-ansøgere.

02. maj. 2021

Helene

ASPIRI's kvote 2 kursus

Jeg deltog i ASPIRI's kvote 2 kursus. Jeg vidste, at UNItesten lægger vægt på de 3 forskellige tænkemåder. Jeg blev helt sikkert styrket i de 3 forskellige tænkemåder, og jeg kan klart anbefale kurset til andre. Man skal selvfølgelig selv have disciplin til at se alle videoer og lave alle opgaverne, for at få mest ud af kurset. :-)

02. maj. 2021

Louise

Anbefaling til Aspiris Kvote 2 kursus

Jeg har haft kvote 2 kurset. Jeg har været specielt glad for matematik undervisningen, da det var en god opfriskning til de opgaver man kunne møde i prøven. Så jeg kan anbefale kvote 2 kurset for at blive styrket inden kvote 2 prøven.

21. maj. 2022

Anna

Kvote-2 prøve

Jeg brugte kurset og kom videre i kvote 2 prøven til interviewet i første forsøg

15. apr. 2021

Line

Kvote 2 kursus

Har deltaget i kurset “klar til kvote 2” som jeg synes var meget godt. Der var både videomaterialer og opgaver.

14. apr. 2021

Johanne Juul Nielsen

Aspiris kvote-2 kursus

Aspiris kvote-2 kursus forberedte mig i den grad til Uni-testen, og jeg vil anbefale kurset til alle, som søger råd og vejledning i forbindelse med et ønske om optagelse gennem kvote 2.

13. apr. 2021

Natalie

Velforberedtre kvote 2 kurser

Jeg er meget tilfreds efter at have siddet på to velforberedte kurser som gav grundige gennemgange af de vigtigste færdigheder, der skal bruges til kvote 2 ansøgninger, samt rig mulighed for at træne de forskellige opgaver, som prøverne kan bestå af.

13. apr. 2021

Alexa Chantitch

Super godt koncept og nemt

Super godt koncept og virkelig brugervenligt. Nemt at komme til information, om det er gennem kurset eller selve virksomheden. Jeg har selv arbejdet med Aspiris “kvote 2 kursus” og har været meget glad for det.

06. jan. 2021

Aleyna Ozturk

Anbefaler gerne!

Den får ikke så mange stjerner KUN fordi det rammer mig i pengepungen (det er for dyrt for mig). MEN ellers rigtig fin online kursus, hvor der kommer mange forklaringer, og du kan se videoerne så mange gange du vil. Derudover kan du selvfølgelig stille spørgsmål i et kommentarfelt, hvis der skulle være nogen spørgsmål.

31. dec. 2020

Sebastian Schiller

Pengene værd

Gode undervisere og lærerigt kursus

30. dec. 2020

Silke Stendal Hansen

Rigtig godt og godt udbytte

Rigtig godt og godt udbytte. Fungerer super godt med videoer, så man kan pause og afspille som det passer en.

15. apr. 2021

Lærke Møller

Der er gode beskrivende videoer af hvordan man løser opgaverne

”Jeg har taget et kvote 2 kursus til SDU Uni-testen på Aspiri. Dette har været en god oplevelse. Jeg har fået læring inden for de basale grundregler i matematik, som man måske lige har brug for at få opfrisket, og derudover der massere af opgaver i Kvantitativ tænkning, Kritisk tænkning og sproglig forståelse, så man kan træne til Uni-testen. Min oplevelse af kurset har været god. . Der er gode beskrivende videoer af hvordan man løser opgaverne Det jeg synes godt kunne være bedre er, at man godt kunne have længere tid til at træne kurset i.”

25. maj. 2021

Emilie

Kan varmt anbefales

"Jeg har taget Aspiris kvote 2 kursus, og det var en stor hjælp, at få et godt indblik i KUs optagelsesprøve. Øvespørgsmålene var meget lig dem i prøven, hvilket gjorde at jeg ikke være særlig nervøs til selve prøven, og jeg kom videre til interview i en af mine drømmestudier! Kan varmt anbefales."

27. maj. 2021

Joachim Madsen

Yderst professionelle og hjælpsomme undervisere

”Yderst professionelle og hjælpsomme undervisere. Man får gennemgået præcist de emner, som bliver taget op til selve prøven, på en simpel og let forståelig måde.

13. apr. 2021

Maja

Jeg kan klart anbefale andre at tage kurset

”Jeg har taget kvote 2 kursus hos Aspiri. Jeg kan klart anbefale andre at tage kurset, da det virkelig har givet mig mange gode redskaber i forhold til prøveformatet og de opgaver man kan komme igennem. På kurset har jeg tilegnet mig en masse matematiske færdigheder og læseteknikker, som er afgørende til kvote-2 prøverne :-).”

10. jun. 2022

Cecilie Emilie Andersen

Jeg har tydeligt forbedret mig i testen

”Jeg har været rigtig glad for kvote 2 kurset til SDU. Det er nemt at bruge, og det giver et godt overblik hvad der kræves i testen. Selvom jeg har prøvet unitesten før, fik jeg alligevel nye og brugbare informationer. Jeg har tydeligt forbedret mig i testen.”

17. maj. 2022

Aida Hebib

Materialet hjalp mig med at bestå min prøve

”Havde en super god oplevelse ved kurset og materialet hjalp mig med at bestå min prøve. Jeg havde et kvote 2 forberedende kursus målrettet KU. Underviseren var hurtig til at svare på ens spørgsmål og opgaverne var meget lig det, man møder til den rigtige prøve.

23. jul. 2023

Andreas Birn

Klar til UNItest?

Hvis du har et ønske om en universitetsuddanelse, via kvote 2, skal du gennem en UNItest, en tværfaglig prøve der testet kritisk tænkning, sprogforstelse og kvantitative færdigheder. Hvis du vil være bedst muligt stillet skal du forberede dig og her kommer ASPIRI ind i billedet og hjælper med at gennemgå emner der forbedreder dig på testen. De har også et test program så du kan prøve kræfter med en ligene test. Det er anbefalelsesværdigt at gøre brug at ASPIRI A/S

25. aug. 2023

Josephine Wennerstrøm

God måde at komme i gang med læsningen

God måde at komme i gang med at læse til kvote 2 optagelses prøverne, samt en masse gode opgaver og video gennemgang af de forskellige opgaver.

27. jul. 2023

Stephanie

God oplevelse

Læreren var aktiv i chatten, der blev svaret på spørgsmål undervejs og forklaringerne fra videoerne var håndgribelige.

17. jul. 2023

Emilia Thulin

Jeg kan virkelig anbefale Aspiri

Jeg kan virkelig anbefale Aspiri til enhver som skal tage sin kvote 2 prøve! Det er meget brugervenligt, nemt at finde rundt i og har en tydelig plan på hvordan du bedst forbereder dig. Der er både praktisk information, tips, videoer, øvelser og prøver. Jeg er ikke i tvivl om at Aspiri har hjulpet mig til en højere score.

13. jul. 2023

Ida Melvej Larsen

Relevant og nyttigt kvote-2 kursus

Jeg valgte ASPIRI, da de havde et bredt udvalg af kurser. Jeg valgte et kvote-2 kursus hos ASPIRI, for at blive klædt bedre på til kvote-2 optagelsesprøven på SDU. Gennem kurset kom jeg igennem mange nyttige læringsvideoer og tests, som lignede meget af det, som var til optagelsesprøven. Dog var der rigtig mange læringsvideoer og tests (kun positivt), så jeg ved nu eventuelt til en anden gang, hvilket område jeg præcis skal dykke ned i.

08. jul. 2023

Rawan

Rigtig god kvote 2 prøve kursus hos Aspiri

Jeg har taget kvote-2-prøvens kursus hos Aspiri i år 2023, og er positivt overrasket over hvor godt det har været. For det første så var underviseren vildt god til at forklare indholdet overskueligt og konkret. kursets opbygning var virkelig velordnet og klart. Man fik massere af tips til hvordan man skulle gennemføre kvote-2-prøven, og oveni det fik man også en bog der handler om kvote-2-prøven, som indeholder alt fra selve kvote-2-prøven til kvote-2-interview og også motiveret ansøgning. De forrige gange jeg har været op til en kvote-2-prøve var det en udfordring for mig at forberede mig til prøven. Men med aspiris kursus for kvote-2-prøven var alt gjort overskueligt, og det eneste der skulle gøres var at komme i gang med kurset. Opgavetyperne i kurset minder en del om dem man får til selve kvote-2-prøven (jeg kan ikke med garanti sige at de har samme sværhedsgrad, selvom jeg ikke syntes der var meget forskel), men man får alligevel rigtig meget ud af kurset. Kan kun anbefale herfra.

07. jul. 2023

Frederik KJ

Godt kvote 2-kursus

Jeg tog et kvote 2-kursus hos dem og det fungerede rigtigt godt. Undervisning samt øvelserne var rigtigt gode til at forberede sig til kvote 2 prøven.

07. jul. 2023

Emma Kathrine Rosenløv-Løytved

Super godt kursus

Super godt kursus til dig, der søger kvote 2! Kvote 2 kurset jeg tog hos Aspiri har været et super klogt valg i forbindelse med kvote 2 prøven. Undervisningen tager udgangspunkt i alt det man kan møde i kvote 2 prøven. Derudover kan man få tilsendt en bog med en masse brugbar info. Jeg købte kurset til både KU (kvote 2 prøven) og til SDU/AU (uniTEST) og har fungeret rigtig godt, da det er to forskellige test. Havde jeg ikke brugt Aspiri til begge test havde jeg været helt lost til prøverne, da den er lavet til, at man skal fejle og ikke komme igennem for at sortere kommende studerende fra. Kæmpe anbefaling herfra.

16. jun. 2023

Anonym

Det var alle pengene værd

Det var alle pengene værd, man fik en god forståelse for hvad kvote 2 gik ud på og hvordan man bedst løser opgaverne.

14. jun. 2023

Laura Teje Barfoes Thaysen

Aspiri hjælper virkelig meget

Jeg tog et kvote 2 kursus fordi jeg gerne ville søge ind på psykologi studiet, og jeg har kun fået positive oplevelser. Jeg fik en masse materiale af både video-forklaringer og opgaver man kunne øve sig på, samt en “simulations test”. Jeg kom igennem prøven på KU, hvor jeg kun manglede et point for at gå videre. Det er uden tvivl på grund af Aspiri at jeg kom så langt og jeg har selvfølgelig tænk mig at prøve kvote 2 testen igen næste år!

14. jun. 2023

Nikola Czwonkowska

Kæmpe anbefaling til kvote 2-kursus

Jeg har taget et kvote 2-kursus hos Aspiri, og det var en kæmpe hjælp til selve kvote 2 prøven. Spørgsmålene i kurset lignede meget dem der var til prøven. Kæmpe anbefaling herfra! :-)

12. jun. 2023

Rebecca Dimitrijevic

Kvote 2-kursus

Kurset hos Aspiri, har været super godt, de var gode til at skabe et godt overblik hele vejen igennem. Sværhedensgraden passede gennemgående. Kan kun anbefale dette kursus!

08. jun. 2023

Chris

Kvote-2 forberedelse

Jeg tog Kvote-2 forberedende pakke og denne kom rigtig godt rundt om de forskellige kategorier som man skal igennem til prøven på KU. Prøve prøverne som Aspiri har, kan måske godt optimeres lidt, da der kan opstå nogle ting som ikke er super godt sat op. Det er dog ikke noget som gør det til en dårlig oplevelse overhoved og det hjalp helt sikkert mig igennem prøven. Derfor får de 4 stjerner her fra.

08. jun. 2023

Anne Maria Kristensen

Aspiri er bare professionelle!

Aspiri er professionelle både i deres kontakt, undervisning og materialer. Jeg tog kvote 2 forløbet til psykologi, og det gav en langt større sikkerhed og genkendelighed til selve kvote 2 prøven på både KU og SDU, end året før, hvor jeg ikke havde deltaget hos Aspiri.

07. jun. 2023

Anonym

Kvote 2 kursus til KU

Jeg havde en virkelig god oplevelse med mit kvote 2 kursus fra Aspiri, da det gav mig meget mere tryghed og overskud da jeg sad til den rigtige prøve. Der var god gennemgang af de forskellige opgavetyper og mange gode tips fra Uswa

03. jun. 2023

Andrea Bjerre

Super god oplevelse

Gode videoer!

03. jun. 2023

Josephine Kongsgaard

Godt kursus med god energi

Godt kursus med go energi fra underviser og godt materiale

03. jun. 2023

Helena

Super godt og brugbart

Super godt og brugbart

03. jun. 2023

Anonym

Gode undervisere

Gode undervisere

03. jun. 2023

Benjamin

Super god undervisning

Super god undervisning

03. jun. 2023

Emil Baungaard

Skide godt

Skide godt, god forståelse

12. jun. 2023

Frederik Selde Wright

Lærerigt kursus

Lærerigt kursus, alt I alt en god oplevelse

01. jun. 2023

Hejn B

Kursus til kvote 2 uni-test

Jeg havde en super god oplevelse med kurset i min forberedelse til uni-testen til de naturvidenskabelige uddannelser. Der var en super god formidling af alt indholdet, som eventuelt kunne dukke op til den endelige prøve.

26. maj. 2023

Khadija Faqiri

Virkelig godt kursus

Virkelig godt kursus. Det hjælper rigtig meget. Anbefaler det stærkt!

26. maj. 2023

Bayar Omer

Pengene værd

Pengene værd

14. jan. 2023

Julie Andersen

Gode forklaringer og gode videoer

Gode forklaringer og gode videoer

14. jan. 2023

Turið Róðinsdóttir Biskopstø

God oplevelse

Jeg har kun haft gode oplevelser med Aspiri :)

14. jan. 2023

Anna

God undervisning!

God undervisning, let tilgængelig website og god service :) Tak for hjælpen!

14. jan. 2023

Theis Juul Hansen

Jeg har været tilfreds med min oplevelse

Jeg har været tilfreds med min oplevelse

14. jan. 2023

Erik Plesner

Dejligt med et tilgængeligt system

Dejligt med et tilgængeligt system

14. jan. 2023

Henriette Hansen

Pengene er godt givet ud!

Jeg har været enormt tilfreds med mit kursusforløb ved aspiri. Kæmpe hjælp!

14. jan. 2023

Maja Vesterby

Super godt

Super godt! Kan varmt anbefales :)

28. dec. 2022

Malou

Super dygtige og kompetente undervisere

Super dygtige og kompetente undervisere der giver overblik og er gode til at formidle deres stof på en “let” modtagelig måde

28. dec. 2022

Noah Roed

Alle pengene værd

Det fungerer rigtig godt og underviserne er gode til at formidlede. Alle pengene værd!

28. dec. 2022

Virginia Byrne

Dejligste oplevelse med Aspiri!

Dejligste oplevelse med Aspiri!

12. dec. 2022

Bennit Niyonkinzo

Jeg tog kvote 2-kursus hos Aspiri

Jeg tog kvote 2-kursus hos Aspiri i forlængelse af, at jeg færdiggjorde mine supleringsfag. Det var deres mange års erfaring, at de har tilpasset sig som kravene i kvote 2 har skiftet, især optagelserne på KU, der gjorde at valget blev Aspiri. Det er FEDT! Deres kurser var gennemarbejdet, der var en rødtråd fra start til slut, og følte at det var hele investeringen værd. Grunden til, at de ikke får 5-stjerner er meget subjektiv, jeg ville blot ønske at have haft adgang til kurserne tidligere.

18. jul. 2022

Laura Rosengren

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling, Kom ind på min drømmeuddannelse pga. hjælp fra Aspiri. Klart pengene værd

20. jun. 2022

Camilla

Kvote-2 kursus

Et godt kursus, hvor der bliver gennemgået mange relevante emner, og opgaver som er målrettet prøven.

14. jun. 2022

Camilla E

Kvote 2-kursus hos Aspiri

Jeg tog et kvote 2-kursus hos Aspiri, som jeg har været meget tilfreds med. Jeg har fået gode tips til prøverne og genopfrisket indholdets udfordringer.

07. jun. 2022

Emilia Borchashvili

Kvote 2 kursus

Jeg havde købt kursus til forberedelse af kvote 2 prøve samt interview. Man bliver klædt godt på til prøven. Desuden kunne man også stille spørgsmål til underviseren, hvilket var rart. Kan klart anbefales:)

07. jun. 2022

Catharina

Kvote 2 kursus

Super fint kursus til forberedelse af kvote 2 prøve samt interview. Kan godt anbefales!

29. maj. 2022

Fatima Tourjouman

Godt kursus

Godt kursus med meget materiale og motiverende underviser.

18. maj. 2022

Amalie Kristine Rønje Johansson

kvote 2 kursus hos Aspiri

Jeg har deltaget i kvote to kurset hos Aspiri. Det har givet mig et indblik i hvad, og hvordan kvote to prøven forløber og er bygget op, hvilket har givet mig et indblik i, hvad jeg kan forvente mig til prøven. Dette har tilligemed været en god hjælp og har gjort mig mere klar til prøven.

17. maj. 2022

Caroline La Cour

Super forløb og god service

Jeg havde super god erfaring med dette kursusforløb hos Aspiri! De er super hjælpsomme hvis man har behov for hjælp ift hvordan hele deres online system fungerer og selve det faglige indhold er helt i top så man føler sig godt rustet til Unitest/kvote 2 prøverne! Kan varmt anbefales!

05. jan. 2022

Sarah Kejser Nielsen

Gode forklaringer som er dybdegående

Gode forklaringer som er dybdegående

03. jan. 2022

Julie

Super fedt kursus

Gode og nyttige videoer

03. jan. 2022

Anna

Enormt godt kursus

Enormt godt kursus! Meget brugbart og pædagoisk, vil helt klart anbefale det til andre.

01. jan. 2022

Tobias

Klar anbefaling

Klar anbefaling!!

29. dec. 2021

Jacob Studie

Fantastiske og brugbare videoer

Fantastiske og brugbare videoer på AspiriPlay. Virkelig lærerige!

29. dec. 2021

Emma

Meget gennemført materiale

Meget gennemført materiale, kan klart anbefales!

29. dec. 2021

Anna Bodskov

Jeg synes rigtig godt om Aspiri

Jeg synes rigtig godt om Aspiri. Har selv hjulpet mig rigtig meget!

29. dec. 2021

Magnus Madsen

110% pengene værd

110% pengene værd

29. dec. 2021

Johan Vendelbo Nielsen

Virkelig professionelle!!

Virkelig professionelle!!

11. dec. 2021

Oliver Bach

Nice koncept

Nice koncept

23. sep. 2021

Yildiz Jajovski

Virkelig brugbart kursus

Jeg tog kvote 2-forberende adgangskursus i foråret 2021. Jeg lærte rigtig meget under kurset og bruger stadig en del af de færdigheder og huskeregler som jeg fik lært under dette kursus. God og pædagogisk gennemgang af materialet - fremragede underviser. Fem store stjerner her fra.

23. sep. 2021

Yildiz Jajovski

Virkelig brugbart kursus

Jeg tog kvote 2-forberende adgangskursus i foråret 2021. Jeg lærte rigtig meget under kurset og bruger stadig en del af de færdigheder og huskeregler som jeg fik lært under dette kursus. God og pædagogisk gennemgang af materialet - fremragede underviser. Fem store stjerner her fra.

23. sep. 2021

Yildiz Jajovski

Virkelig brugbart kursus

Jeg tog kvote 2-forberende adgangskursus i foråret 2021. Jeg lærte rigtig meget under kurset og bruger stadig en del af de færdigheder og huskeregler som jeg fik lært under dette kursus. God og pædagogisk gennemgang af materialet - fremragede underviser. Fem store stjerner her fra.

16. aug. 2021

Sarah Lykke Jørgensen

Aspiri var en stor hjælp

Aspiri var en stor hjælp. Det var nemt at tilgå, videoerne var lette at forstå, og der var en masse prøver man kunne øve sig på. For mig gav det meget mening at følge kurset, idet jeg kunne forberede mig på, hvad kvote-to prøven omhandlede. Der kunne godt laves forbedringer i forhold til kvaliteten af testmateriale, af og til kom der spørgsmål, som var tvetydig, og hvor svarmulighederne ikke helt stemte overens med det korrekte svar.

24. jun. 2021

Younes Benaddi

Aspiris kvote-2 kursus var et meget brugbart kursus

Aspiris kvote-2 kursus var et meget brugbart kursus for den som havde brug for et pust i hukommelsen til eksempelvis de matematiske krav der kan være ved at skulle søge ind på en udannelse. Kurset indeholdt meget let forstående videoer og gennemgående videoer. Kan klart anbefales.

12. jun. 2021

Mads Jensen

Har brugt Aspiri af flere omgange

Har brugt Aspiri af flere omgange, både til kvote 2 optagelse, men også til enkeltekurser på tidligere uddannelse, og har kun være positivt overrasket hvergang.

04. jun. 2021

Hannah Kahalani

Godt og givende kursus

Godt og givende kursus, der forbereder en godt på, i dette tilfælde, kvote 2-prøven til universitets-optagelsen! Med både videoer og øve-opgaver der gennemgår opgaverne man støder på i prøven!

05. jun. 2021

Laura Carstensen

Aspiri kvote 2 kursus

Jeg har i forbindelse med min kvote 2 ansøgning til henholdsvis KU og SDU, deltaget i Aspiris kvote 2 kurser for disse uddannelsessteder. Jeg valgte derfor en samlet pakke, da prøverne er forskellige for de to steder. Kurserne hjalp mig en del, da jeg efter 1,5 sabbatår fik opfrisket matematikken, min læsehastighed og forståelse og generelt om, hvordan prøverne er opbygget. Kurset hjalp mig bl.a. også videre til KU’s skriftlige interview, hvor man herefter kunne deltage i et online kursus med en masse gode råd og hjælpemidler. Alt i alt en rigtig god oplevelse af kurserne.

03. jun. 2021

Tuha Adel

Kvote 2-kursus

Rigtig god underviser der giver et godt overblik. Gode og relevante opgaver. Helt klart pengene værd.

31. maj. 2021

Ellen Vestergaard

Jeg benyttede Aspiri I forbindelse med…

Jeg benyttede Aspiri i forbindelse med min kvote 2 ansøgning til Københavns Universitet. Det var en super god underviser og jeg blev sat godt ind i de forskellige kategorier. Det kan kraftigt anbefales!

28. maj. 2021

Daniela

Fantastiske kurser!

Aspiri har hjulpet mig med at føle mig selvsikker til min Unitest. Jeg har taget Kvote 2 kursuspakke - optagelse på SDU. De havde lært mig hvordan jeg kan øge min læsehastighed og jeg havde masser af godt materiale og en masse forskellige opgaver som jeg kunne øve mig for at føle mig så forberedt som muligt.

27. maj. 2021

Louise Andie Pedersen

Kvote 2

Jeg brugte deres kvote 2 aspiri kursus. Det var en rigtig god underviser, og jeg blev forberedt godt på opgaverne.

27. maj. 2021

Farhat

Rigtig god undervisning fra en dygtig underviser

Rigtig god undervisning fra en dygtig underviser! Fik købt kvote 2 kurset hvor man skal op til en unitest, og ved hjælp af undervisningen følte jeg mig klar til testen. Kan klart anbefales!

26. maj. 2021

Peter Larsen

Jeg benyttede Aspiri i forbindelse med min kvote 2 ansøgning

Jeg benyttede Aspiri i forbindelse med min kvote 2 ansøgning til Københavns Universitet. Det udleverede materiale er brugbart til de opgaver man møder til KU's prøver, og der er god mulighed for undervisningsvideoer og træningsopgaver.

26. maj. 2021

Helena

Aspiri kvote 2-kursus

Jeg har gjort brug at Aspiri kvote 2-kursus ifm. optag på jurastudiet på KU. Jeg oplevede at kursusset indeholdte materiale og spørgsmål lignende dem som KU’s kvote 2 prøve indeholdte. Jeg var derfor velforberedt til prøven og fik et resultat, der førte mig videre til de skriftlige interviews. Trods kursussets omkostninger, kan jeg varmt anbefale at gøre brug af det, da kursusset klæder dig på til KU’s prøve.

25. maj. 2021

Anonym

Jeg tog et kvote-2 kursus hos Aspiri

Jeg tog et kvote-2 kursus hos Aspiri for at blive bedre udrustet til prøven på KU. Kurset er grundigt og konstrueret således at kursisten får en masse værktøjer til, hvordan kvote-2 prøven kan takles.

25. maj. 2021

Emilie Danielsen

Varmeste anbefaling

Aspiris kvote 2-kursus har forberedt mig meget præcist og målrettet på de opgaver, jeg mødte i kvote 2-prøven. Det gav en enorm ro i maven, da jeg kunne genkende opgavetyperne og indså, hvor godt forberedt jeg egentlig var. Det kan varmt anbefales.

25. maj. 2021

Oliver Frederiksen

God oplevelse

God oplevelse. Aspiri er rigtige gode til det de gør, jeg deltog i kvote 2-kurset og jeg har intet andet en positive ting at sige. Til selve prøven fik jeg en masse forberedende materiale og undervisning og uden det ville jeg aldrig have gået videre til kvote 2-interviewet. Jeg er blevet tilbudt et interview hos den mest kompettetive uddannelse på KU molekylær biomedicin med en adgangskoeficient på 11,0, aspiri har hjulpet mig med at være en af de 50 bedste ud af 500 ansøgere til 7 pladser. De kan varmt anbefales herfra.

25. maj. 2021

Hannah

Kvote 2 på KU

Jeg kan klart anbefale Aspiris kvote 2 forberedende kursus! Jeg klarede selv optagelsesprøven til medicin på KU og følte mig på grund af kurset hos Aspiri meget bedre klædt på til det. Man får både en rigtig god fornemmelse af hvad optagelsesprøven indeholder så man er forberedt på det, samtidig med at man får en masse gode værktøjer til alle opgavetyperne i prøven. Varme anbefalinger herfra :)

21. maj. 2021

Olivia Jensen

Enormt god hjælp!

Jeg tog aspiris kvote 2 kursus, inden KU´s optagelsesprøve i kvote 2. Udover at jeg til prøven havde en meget større selvtillid og ro på baggrund af at jeg nogenlunde vidste hvad jeg gik ind til, gav kurset mig også en masse teknikker i alle kategorierne som jeg kunne bruge. Især i matematik og den logisk-tænkende del hvor jeg følte at det var svært at vide hvad man skulle forberede og ikke mindst hvordan. Aspiris kursus er helt sikkert det der har gjort at jeg er gået videre, så ingen tvivl om at det kan anbefales:)

17. maj. 2021

Maryam Hashmi

Super fedt kursus!

Super fedt kursus!! Uswa er vild dygtig

17. maj. 2021

Josephine Langer

Begejstret for kursus til kvote 2 prøve

Jeg har taget et kvote-2 kursus via Aspiri for at komme ind på psykologi i København og Odense. Jeg har været meget glad for det og blev klædt rigtig godt på til prøverne. Jeg vil klart anbefale at tage kurserne, hvis man er nervøs for KU eller SDU's kvote-2 prøve.

15. maj. 2021

Maja Christine

Hjemmesiden har hjulpet enormt meget

Hjemmesiden har hjulpet enormt meget med at skabe en tryghed inden prøverne. Jeg har følt mere tryg fordi jeg havde en kendskab til opgave typerne grundet aspri

13. maj. 2021

Amanda Pooja Uldall Bodholdt

Jeg fik hjælp til optagelsesprøven

Jeg fik hjælp til optagelsesprøven til kvote 2 på KU gennem aspiri og kan samt vil varmt anbefale dem videre. Hjælpepakken er bestemt pengene værd da jeg følte mig mere forberedt til prøven med aspiris hjælp.

10. maj. 2021

Mohamad

En god oplevelse

Jeg synes personligt, at det var en rigtige god oplevelse Aspiri, især for der ikke var mange eksempler på de type opgaver der kom med i kvote 2 prøven, så det at man kunne danne sig et overblik og teste sig selv før man kom op var rigtig fedt.

06. maj. 2021

Cecilie Emilie Andersen

kvote 2-kursus

Med Aspiri følte jeg mig velforberedt til min kvote 2-prøve. Kurset gav mig bl.a. forskellige teknikker tilegnet kategorierne, som jeg fik stor gavn af. Jeg kan derfor anbefale Aspiri til andre kvote 2-ansøgere.

02. maj. 2021

Helene

ASPIRI's kvote 2 kursus

Jeg deltog i ASPIRI's kvote 2 kursus. Jeg vidste, at UNItesten lægger vægt på de 3 forskellige tænkemåder. Jeg blev helt sikkert styrket i de 3 forskellige tænkemåder, og jeg kan klart anbefale kurset til andre. Man skal selvfølgelig selv have disciplin til at se alle videoer og lave alle opgaverne, for at få mest ud af kurset. :-)

02. maj. 2021

Louise

Anbefaling til Aspiris Kvote 2 kursus

Jeg har haft kvote 2 kurset. Jeg har været specielt glad for matematik undervisningen, da det var en god opfriskning til de opgaver man kunne møde i prøven. Så jeg kan anbefale kvote 2 kurset for at blive styrket inden kvote 2 prøven.

21. maj. 2022

Anna

Kvote-2 prøve

Jeg brugte kurset og kom videre i kvote 2 prøven til interviewet i første forsøg

15. apr. 2021

Line

Kvote 2 kursus

Har deltaget i kurset “klar til kvote 2” som jeg synes var meget godt. Der var både videomaterialer og opgaver.

14. apr. 2021

Johanne Juul Nielsen

Aspiris kvote-2 kursus

Aspiris kvote-2 kursus forberedte mig i den grad til Uni-testen, og jeg vil anbefale kurset til alle, som søger råd og vejledning i forbindelse med et ønske om optagelse gennem kvote 2.

13. apr. 2021

Natalie

Velforberedtre kvote 2 kurser

Jeg er meget tilfreds efter at have siddet på to velforberedte kurser som gav grundige gennemgange af de vigtigste færdigheder, der skal bruges til kvote 2 ansøgninger, samt rig mulighed for at træne de forskellige opgaver, som prøverne kan bestå af.

13. apr. 2021

Alexa Chantitch

Super godt koncept og nemt

Super godt koncept og virkelig brugervenligt. Nemt at komme til information, om det er gennem kurset eller selve virksomheden. Jeg har selv arbejdet med Aspiris “kvote 2 kursus” og har været meget glad for det.

06. jan. 2021

Aleyna Ozturk

Anbefaler gerne!

Den får ikke så mange stjerner KUN fordi det rammer mig i pengepungen (det er for dyrt for mig). MEN ellers rigtig fin online kursus, hvor der kommer mange forklaringer, og du kan se videoerne så mange gange du vil. Derudover kan du selvfølgelig stille spørgsmål i et kommentarfelt, hvis der skulle være nogen spørgsmål.

31. dec. 2020

Sebastian Schiller

Pengene værd

Gode undervisere og lærerigt kursus

30. dec. 2020

Silke Stendal Hansen

Rigtig godt og godt udbytte

Rigtig godt og godt udbytte. Fungerer super godt med videoer, så man kan pause og afspille som det passer en.

Mød en kvote 2 ansøger
Maria (Medicin)
Anton (Farmaci) & Beatrice (Psykologi)
Nynne (Odontologi)
Adi og Lærke (Medicin)
Michelle (Molekylær Biomedicin)
Helena (Jura) og Olivia (Vet. Med.)
Maja (Psykologi)
Oliver (Molekylær B.) og Joachim (Odont.)