Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Allé 13, 1.
2000 Frederiksberg

Erhvervsøkonomi

Bemærk! Nedenstående kurser afholdes i København sammen med studerende fra CBS. Pensum og opgavetyper er i vid udstrækning ens de to studier imellem.

Vi har fået oplyst følgende eksamensdatoer:
EØ - Eksamenstræning i Investering/Finansiering med Excel
Kursusbeskrivelse Dine medstuderende siger…

Kurset er online - tilmeld dig og få adgang nu!

Kurset er tilgængeligt til og med 1 måned efter eksamen. Du får adgang til det fulde kursusindhold inkl. kursusmateriale og videoplatform, så snart du har tilmeldt dig kurset. Kurset dækker det fulde pensum. Du kan se kursusvideoerne lige så mange gange, som du vil og stille spørgsmål til underviseren op til eksamen.

EØ - Klar til den mundtlige eksamen (TEORISPØRGSMÅL)
Kursusbeskrivelse Dine medstuderende siger… Rabatpakker

Kurset er klar online - tilmeld dig og få adgang nu!

Kurset er tilgængeligt til og med 1 måned efter eksamen. Du får adgang til det fulde kursusindhold, så snart du har tilmeldt dig kurset. Kurset dækker de teoretiske spørgsmål, som du kan møde til den mundtlige eksamen. Du kan se kursusvideoerne lige så mange gange, som du vil og stille spørgsmål til underviseren helt op til eksamen.

EØ - Eksamensklar til 7-døgnscasen
Kursusbeskrivelse Dine medstuderende siger… Rabatpakker

Re-eksamenskurset er online - tilmeld dig og få adgang nu!

Kurset er tilgængeligt til og med 1 måned efter re-eksamen. Du får adgang til det fulde kursusindhold inkl. kursusmateriale og videoplatform, så snart du har tilmeldt dig. Kurset dækker de mest eksamensrelevante dele af pensum. Du kan se kursusvideoerne lige så mange gange, som du vil og stille spørgsmål til underviseren op til re-eksamen.