Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
(åbner 10:00)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Allé 13, 1.
2000 Frederiksberg

STATSKUNDSKAB/AU - 2. semesterpakken (Kursus + 2 bøger)

Vil du også spare penge?

Hos ASPIRI er vi rigtigt glade for vores kunder og dette vil vi gerne honorere ved at gøre kurserne så billige som muligt. Et af disse tiltag er denne rabatpakke til nedenstående kurser.

Afdragsordning! 
Du har muligheden for at betale hele pakken nu og ikke skulle tænke over flere betalinger. Alternativt har du muligheden for at vælge en afdragsordning. På den måde behøver du kun at betale en mindre del af pakken nu og stadig få alle fordelene!

Husk, at jo længere tid du venter med at tilmelde dig en semester- eller årspakke, jo større er den første betaling du skal betale. Den samlede pakkepris er dog den samme uanset om du tilmelder dig tidligt eller sent på semesteret - Dog vil udbuddet af kursushold være mindre jo senere du tilmelder dig, og er bare et kursus udsolgt lukkes pakken.

Fleksibilitet!
Ved køb af denne pakke kan du stadigvæk efter købet skifte kursushold, hvis du senere finder ud af at de første tider du valgte ikke passer. Dette sker via din personlige kursusprofil på www.aspiri.dk.

Vær sikker på at få en plads!
Flere af vores undervisere er ikke sikre på, om de har tid til at afholde ekstrahold, og hvis vi ikke finder lige så egnede afløsere, bliver der ikke oprettet ekstrahold, da vi ikke tager chancer med kvaliteten.

Landets bedste undervisere!
Udover succesfulde karrierer i erhvervslivet har hovedparten af vores undervisere mange års undervisningserfaring fra blandt andre CBS, Københavns Universitet og Århus Universitet. Derudover har underviserne ofte også erfaring som censor, eksaminator og konstruktør af eksamensopgaver. Underviserne er specielt trænet i at menneskeliggøre og skabe overblik over pensum.

Vælg de hold nedenfor, der passer bedst i din kalender og tryk "bestil". 
Mikroøkonomi - Eksamensklar
Vælg venligst et produkt herunder.

Kurset er online - tilmeld dig og få adgang nu!

Kurset er tilgængeligt til og med 1 måned efter eksamen. Du får adgang til det fulde kursusindhold inkl. kursusmateriale og videoplatform, så snart du har tilmeldt dig kurset. Kurset dækker de mest eksamensrelevante dele af pensum. Du kan se kursusvideoerne lige så mange gange, som du vil og stille spørgsmål til underviseren op til eksamen.

Kompendium i Mikroøkonomi
Vælg venligst et produkt herunder.
Forfatter: Michael Andersen
Læs mere...
Opgavesamling i Mikroøkonomi
Vælg venligst et produkt herunder.
Forfatter: Michael Andersen
Læs mere...
Pakkepris 927,-
Ved køb separat op til 1.197,-