Telefon: 8827 1787
Boghandel Lukket
Telefon Lukket


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Kvote 2 - Vi hjælper dig igennem


Skrevet af Andrea Møller Jeppesen
Katinka Breddam
Niels Rosberg
Sofie Rønnau Pors
Stephan van Rensburg

1. udgave 2022
ISBN: 978-87-90328-54-2
237 sider
Beskrivelse

Vores bog til kvote 2 er udarbejdet med henblik på anvendelse som et grundlæggende hjælperedskab til dig, der søger ind på et universitet gennem kvote 2. Bogen er i særdeleshed brugbar til at få et overblik over kvote 2-processen, og giver råd og vejledning til, hvordan du bedst griber denne proces an – både før, under og efter, at du har sendt din ansøgning afsted.


Bogen er både relevant for dem der skal igennem optagelsesprøver/tests, og dem der skal skrive en motiveret ansøgning.  

Bogen fokuserer således på det samlede kvote 2-forløb, helt fra gymnasieårene og de tanker man kan gøre sig her, videre over eventuelle sabbatår, efteruddannelse, joberfaring samt en guide til, hvordan du opsætter et ideelt CV og skriver en motiveret ansøgning. Bogen gennemgår desuden eksempler på opgavetyper, som man kan møde i en eventuel optagelsesprøve, samt efterfølgende gennemgang af interview-spørgsmål og fagspecifikke tests.

Bogens bagerste kapitler rummer en samling af de væsentligste dele af matematikken, som man kan møde i forbindelse med sin optagelsesprøve, idet vi har erfaret, at dette er nogle af de vigtigste forudsætninger for at aflevere en vellykket besvarelse til optagelsesprøven. Derudover vil vi også gennemgå de væsentligste matematiske områder for dig, der skal læse økonomi, og som trænger til at få dette opfrisket. Vores erfaring er netop, at mange kan få et forholdsvist stort ”wake-up-call”, når man påbegynder sin økonomiske uddannelse, hvilket denne bog kan være et redskab til at forebygge.


Bruges bogen i samspil med de prøveforberedende kvote 2-kurser fra Aspiri, styrkes den samlede kompetence og dermed din chance for et succesfuldt kvote 2-ansøgningsforløb. Dog forudsætter brugen af bogen ikke deltagelse i vores prøveforberedende kvote 2-kurser. Hvis du køber en af vores kursuspakker til kvote 2-prøven er bogen inkl., hvorfor du så ikke skal købe den separat her. Læs mere om vores kursuspakker til kvote 2-prøverne her ved at klikke her.

Bogen er udgivet af Aspiri A/S, der er Skandinaviens største kursus- og forlagsvirksomhed målrettet studerende på de videregående uddannelser. Vi har eksisteret siden 1993, og hvert år køber mellem 25.000-30.000 danske studerende et af vores online eller fysiske fremmødekurser.

Download filer
Nedenfor kan du downloade Indholdsfortegnelse, Forord og endelig eventuelle løsninger til opgaver i kompendiet. På den måde kan du få en smagsprøve af kompendiet, inden du køber det.
De fleste af filerne er gemt i PDF-format, som du kan åbne med Adobe Acrobat Reader.