Telefon: 8827 1787
Boghandel Åben
(lukker 17:15)
Telefon Lukket
(åbner 09:00)


Adresse:
Falkoner Alle 13, 1.
2000 Fredriksberg

Aspiri er dit sikre valg, når du skal igennem Kvote 2 nåleøjet. Vi hjælper dig med forberedelsen til uniTEST på SDU/AU, KU’s Kvote 2-prøve eller din motiverede ansøgning på CBS til optagelsen i 2022.Der er nu åbent for tilmelding til de nye kurser!


Du har - så længe der er ledige pladser - både mulighed for at deltage i vores online eksamenskurser, fysiske fremmødekurser og vores helt nye KOMBI-KURSER, hvor vi har taget det bedste fra begge verdener! Alle kurser er dækket af vores ”Tryghedsgaranti med fri afmelding” – Læs mere ved at klikke her!
Kvote 2 hjælp og forberedelse til optagelse i 2022

Få hjælp til din Kvote 2 optagelse i 2022

Aspiri er dit sikre valg, når du skal igennem Kvote 2 nåleøjet. Vi hjælper dig med forberedelsen til uniTEST på SDU/AU, KU’s Kvote 2-prøve eller din motiverede ansøgning på CBS til optagelsen i 2022.

Vælg nedenfor på hvilket universitet, du søger optagelse på:
Vælg nedenfor på hvilket universitet du søger optagelse på:
Siden 1993 har vi hjulpet
studerende med faglig eksamenstræning i form af kurser og kompendier


Målrettet din optagelsesprøve
Kurser og online testmodul
Danmarks bedste universitetsundervisere

Hjælp til kvote 2 forberedelsen i 2022

Optagelse på universiteterne via Kvote 2 er bestemt udfordrende, og på nogle uddannelser kan det synes som et næsten umuligt nåleøje at komme igennem. Aspiri har siden 1993 hjulpet universitetsstuderende igennem de sværeste eksamener, og det er naturligvis ikke tilfældigt, at 26.113 danske studerende valgte at købe et kursus eller et kompendie hos os sidste år.


Siden universiteterne indførte optagelsesprøver til kvote 2, har vi valgt at investere massivt i målrettede kvote 2-kursuspakker til både KU, SDU, AU og CBS. Lad os hjælpe dig med at komme ind på din drømmeuddannelse.


Nedenfor har vi samlet en masse relevant information, som vi håber vil hjælpe med din kvote 2-forberedelse til optagelsen i 2022.